begeleiding
bij ingrijpende
veranderingen

Arrangementen

Op weg

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 3 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 375,-

Laat leeg

Op Weg

Zijn jullie dat stel dat het leuk heeft en samen alles wel oplost…

… en elkaar toch wat kwijtgeraakt? Zoeken jullie een nieuwe balans in jullie nieuwe rol als ouders? Hebben jullie het gevoel dat het moeilijk is tijd voor elkaar vrij te maken? Is jullie seksleven veranderd en ontbreekt de balans tussen je relatie, ouderschap, vriendschappen, dingen die “moeten” en tijd voor jezelf en elkaar?

Stel je voor dat…
… je allebei weet wat je kan doen om jullie relatie de boost te geven die deze nodig heeft. Dat je weer weet wat jullie samen belangrijk vinden en daar dan ook samen mee aan de slag kan gaan. Dat jullie samen de keuzes maken die bij jullie passen, en je weer echt blij bent met elkaar.

Hoe kan ik jullie helpen dat te bereiken?
Ik geef aandacht aan jullie en jullie verhaal. Er is ruimte voor de veranderingen in jullie leven en welk effect dit heeft op jullie relatie en de relatie met jullie omgeving.

Daarna gaan we praktisch aan de slag met de gebieden in jullie relatie die je wilt verbeteren of wilt versterken. Je kunt hierbij denken aan: intimiteit/seksualiteit, taakverdeling, aandachtsverdeling, keuzes maken in wat jullie belangrijk vinden en waar jullie tijd aan willen besteden. Ik doe dit via een programma dat aangepast is op jullie behoeften en aandachtspunten.

Wat levert dit jullie concreet op?
In dit arrangement is er aandacht voor jullie verhaal en met name voor wat jullie beiden willen veranderen en wat goed is in jullie leven en uitgebreid kan worden. Met dat ontdekte beeld als uitgangspunt krijgen jullie een aantal concrete manieren om daar als stel zèlf mee aan de slag te gaan.

Ik werk met een aantal bekende en bewezen methoden, zoals de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en systemisch werken, en ik gebruik mijn kennis als specialist op het gebied van seksualiteit, relaties en gezinnen. Ik werk met aandacht, humor en gevoel en ga altijd uit van jullie eigen kracht en mogelijkheden.

Binnen 3 maanden na het laatste gesprek hebben we nog een keer een gesprek (telefonisch of Skype) om door te nemen hoe het gaat en waar jullie nu staan als stel. In dat gesprek kunnen jullie vragen stellen en ondersteund worden met tips.

Hoe ziet het arrangement eruit

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 3 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 375,-

Laat leeg

Inzicht

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 5 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 595,-

Laat leeg

Inzicht

Zijn jullie dat ideale stel dat positief in ’t leven staat en alles aan kan…

… en heb je het gevoel dat jullie de balans kwijt zijn tussen werk, gezin en sociale contacten? Dat jullie langzaam uit elkaar gaan groeien? Zijn jullie minder intiem dan je zou willen en wil je daar een nieuwe weg in vinden? Heb je/jullie nog regelmatig momenten dat je terugdenkt aan de tijd rond de bevalling en roept dit emoties op die je belemmeren? Worstel je met het voldoen aan alle rollen: vader/moeder zijn, partner, werknemer, vriend(in)?

Stel je voor dat…
… je een nieuwe balans gevonden hebt in je relatie, waarin je je vertrouwd en energiek voelt en het gevoel hebt het weer helemaal samen te doen. Dat je weet wat jullie samen belangrijk vinden. Dat je weer een bevredigend seksleven hebt, de taken die gedaan moeten worden verdeeld zijn zoals past bij jullie, je weer echt blij bent met elkaar en jullie leven en jullie samen de keuzes maken die bij jullie passen.

Hoe kan ik jullie helpen dat te bereiken?
Ik geef aandacht aan jullie en jullie verhaal en help jullie samen de volgende stap te zetten. Er is ruimte voor de veranderingen in jullie leven en welk effect dit heeft op jullie relatie en de relatie met jullie omgeving. Er is tijd om afscheid te nemen van wat was en aandacht te geven aan wat werkt voor jullie.

Daarna gaan we praktisch aan de slag met de gebieden in jullie relatie die je wilt verbeteren of wilt versterken. Je kunt hierbij denken aan: intimiteit/seksualiteit, taakverdeling, aandachtsverdeling, opvoeding en ouderschap, keuzes maken in wat jullie belangrijk vinden en waar jullie tijd aan willen besteden en hoe zorg je dat er voor jullie beiden ruimte is voor ontwikkeling en eigen sociale contacten. Ik doe dit via een programma dat aangepast is op jullie behoeften en aandachtspunten.

Wat levert dit jullie concreet op?
In dit arrangement zetten we een aantal stappen. Eerst verkennen wat jullie als stel juist leuk maakt, en waar jullie struikelblokken liggen en wat je anders zou willen. Met dit overzicht als startpunt krijgen we duidelijk wat jullie beter of anders willen in jullie relatie, in je gezin en in en met je omgeving. Er is aandacht en ruimte voor het benoemen van oude beelden en hoe jullie de veranderingen in jullie leven ervaren. Zo bouwen we samen aan een nieuw beeld van jullie relatie in de toekomst en hoe jullie dit kunnen bereiken. We doen dit aan de hand van de aandachtsgebieden die jullie willen verbeteren en gaan hiermee concreet aan de slag. Hierbij krijg je inzicht in elkaars belevingswereld en veel praktische manieren om samen in gesprek te gaan en tot oplossingen te komen die voor jullie beiden passen en voldoening geven. Tot slot bespreken we hoe jullie zelf met de opgedane kennis en tips verder kunnen om jullie “nieuwe” relatie te behouden en aan te passen wanneer jullie situatie verandert.

Ik werk met een aantal bekende en bewezen methoden, zoals de ACT (Acceptance and Commitment Therapy), verliesbegeleiding, gesprekstechnieken en systemisch werken. Daarnaast gebruik ik mijn kennis als specialist op het gebied van seksualiteit, relaties en gezinnen. Ik werk met aandacht, humor en gevoel en ga altijd uit van jullie eigen kracht en mogelijkheden.

Ook in dit arrangement hebben we binnen 3 maanden na het laatste gesprek nog een keer een gesprek (telefonisch of Skype) om door te nemen hoe het gaat en waar jullie nu staan als stel. In dat gesprek kunnen jullie je vragen kwijt en worden jullie ondersteund met tips.

Hoe ziet het arrangement eruit

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 5 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 595,-

Laat leeg

Verwerking

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 8 gesprekken met jullie beiden.
 • Individuele familie/systeemopstelling met jullie beiden in een van de gesprekken.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 895,-

Laat leeg

Verwerking

Hebben jullie samen een heftige periode achter de rug?

Heb je nog regelmatig momenten dat je terugdenkt aan die heftige gebeurtenis of zijn de gevolgen daarvan nog dagelijks merkbaar? Roept dit emoties op die je belemmeren? Heb je het gevoel dat dat invloed heeft op je relatie, je gezin en kind(eren)? Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie minder intiem dan je zou willen? Worstel je met het gevoel niet te kunnen voldoen aan alle verwachtingen als vader/moeder, partner, werknemer, vriend(in)?

Stel je voor dat…
… je een manier hebt gevonden om om te gaan met de heftige gebeurtenissen en veranderingen in jullie leven en je de toekomst weer met vertrouwen tegemoet gaat. Dat je een nieuwe balans gevonden hebt in je relatie, waarin je je vertrouwd en energiek voelt en het gevoel hebt het weer helemaal samen te doen. Dat je weet wat jullie samen belangrijk vinden en dat je weer echt blij bent met elkaar én jullie veranderde leven.

Hoe kan ik jullie helpen dat te bereiken?
Ik geef aandacht aan jullie en jullie verhaal en helpt jullie samen de volgende stap te zetten. Er is ruimte voor de grote gebeurtenissen in jullie leven en welk effect dit heeft op jullie relatie en de relatie met jullie omgeving. Er is tijd om stil te staan bij wat was om zo ruimte te maken voor wat werkt voor jullie in het hier en nu en in de toekomst.

Daarna gaan we aan de slag met de gebieden in jullie relatie die je wilt verbeteren of wilt versterken. Je kunt hierbij denken aan: intimiteit/seksualiteit, taakverdeling, aandachtsverdeling, keuzes maken in wat jullie belangrijk vinden en waar jullie tijd aan willen besteden, hoe zorg je dat er voor jullie beiden ruimte is voor ontwikkeling en eigen sociale contacten. Ik doe dit via een programma dat aangepast is op jullie behoeften en aandachtspunten. Je leert vaardigheden waarmee jullie je relatie simpel, energiek en licht kunnen houden, ook na het traject van BIJ JOU.

Wat levert dit jullie concreet op?
In dit arrangement is er expliciet tijd en aandacht om ervaringen uit het verleden te verwerken èn afscheid te nemen van hoe het samen was voor de komst van jullie kind(eren). Ervaringen of belevenissen uit jullie verleden kunnen een grote impact hebben. Dan helpt het om de tijd te nemen om daar bij stil te staan, en de gevoelens die daarbij horen er te laten zijn. Door deze ruimte te geven, ontstaat er daarna ruimte om samen te gaan bouwen.

Op basis van jullie wensen bouwen we aan een nieuwe gezamenlijke invulling van jullie leven. De struikelblokken die jullie tegen zijn gekomen zijn nu scherp in beeld en jullie hebben geleerd hoe daarmee om te gaan. Ook werken jullie samen actief aan oplossingen voor de zaken die niet lekker lopen, op een manier en naar een doel waar jullie allebei blij van worden. Je leert vaardigheden om moeilijke perioden samen aan te kunnen.

In dit arrangement werk ik met een aantal bekende en bewezen methoden, zoals de ACT (Acceptance and Commitment Therapy), verliesbegeleiding, familieopstellingen en systemisch werken. Daarnaast gebruik ik mijn kennis als specialist op het gebied van seksualiteit, relaties en gezinnen. Ik werk met aandacht, humor en gevoel en ga altijd uit van jullie eigen kracht en mogelijkheden.

Ook in dit arrangement hebben we binnen 3 maanden na het laatste gesprek nog een keer een gesprek (telefonisch of Skype) om door te nemen hoe het gaat en waar jullie nu staan als stel. In dat gesprek kunnen jullie ondersteund worden met tips en is er ruimte voor vragen.

Hoe ziet het arrangement eruit

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 8 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 895,-

Laat leeg

Op Weg

Zijn jullie dat stel dat het leuk heeft en samen alles wel oplost…

… en elkaar toch wat kwijtgeraakt? Zoeken jullie een nieuwe balans in jullie nieuwe rol als ouders? Hebben jullie het gevoel dat het moeilijk is tijd voor elkaar vrij te maken? Is jullie seksleven veranderd en ontbreekt de balans tussen je relatie, ouderschap, vriendschappen, dingen die “moeten” en tijd voor jezelf en elkaar?

Stel je voor dat…
… je allebei weet wat je kan doen om jullie relatie de boost te geven die deze nodig heeft. Dat je weer weet wat jullie samen belangrijk vinden en daar dan ook samen mee aan de slag kan gaan. Dat jullie samen de keuzes maken die bij jullie passen, en je weer echt blij bent met elkaar.

Hoe kan ik jullie helpen dat te bereiken?
Ik geef aandacht aan jullie en jullie verhaal. Er is ruimte voor de veranderingen in jullie leven en welk effect dit heeft op jullie relatie en de relatie met jullie omgeving.

Daarna gaan we praktisch aan de slag met de gebieden in jullie relatie die je wilt verbeteren of wilt versterken. Je kunt hierbij denken aan: intimiteit/seksualiteit, taakverdeling, aandachtsverdeling, keuzes maken in wat jullie belangrijk vinden en waar jullie tijd aan willen besteden. Ik doe dit via een programma dat aangepast is op jullie behoeften en aandachtspunten.

Wat levert dit jullie concreet op?
In dit arrangement is er aandacht voor jullie verhaal en met name voor wat jullie beiden willen veranderen en wat goed is in jullie leven en uitgebreid kan worden. Met dat ontdekte beeld als uitgangspunt krijgen jullie een aantal concrete manieren om daar als stel zèlf mee aan de slag te gaan.

Ik werk met een aantal bekende en bewezen methoden, zoals de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en systemisch werken, en ik gebruik mijn kennis als specialist op het gebied van seksualiteit, relaties en gezinnen. Ik werk met aandacht, humor en gevoel en ga altijd uit van jullie eigen kracht en mogelijkheden.

Binnen 3 maanden na het laatste gesprek hebben we nog een keer een gesprek (telefonisch of Skype) om door te nemen hoe het gaat en waar jullie nu staan als stel. In dat gesprek kunnen jullie vragen stellen en ondersteund worden met tips.

Hoe ziet het arrangement eruit

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 3 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 375,-

Laat leeg

Inzicht

Zijn jullie dat ideale stel dat positief in ’t leven staat en alles aan kan…

… en heb je het gevoel dat jullie de balans kwijt zijn tussen werk, gezin en sociale contacten? Dat jullie langzaam uit elkaar gaan groeien? Zijn jullie minder intiem dan je zou willen en wil je daar een nieuwe weg in vinden? Heb je/jullie nog regelmatig momenten dat je terugdenkt aan de tijd rond de bevalling en roept dit emoties op die je belemmeren? Worstel je met het voldoen aan alle rollen: vader/moeder zijn, partner, werknemer, vriend(in)?

Stel je voor dat…
… je een nieuwe balans gevonden hebt in je relatie, waarin je je vertrouwd en energiek voelt en het gevoel hebt het weer helemaal samen te doen. Dat je weet wat jullie samen belangrijk vinden. Dat je weer een bevredigend seksleven hebt, de taken die gedaan moeten worden verdeeld zijn zoals past bij jullie, je weer echt blij bent met elkaar en jullie leven en jullie samen de keuzes maken die bij jullie passen.

Hoe kan ik jullie helpen dat te bereiken?
Ik geef aandacht aan jullie en jullie verhaal en help jullie samen de volgende stap te zetten. Er is ruimte voor de veranderingen in jullie leven en welk effect dit heeft op jullie relatie en de relatie met jullie omgeving. Er is tijd om afscheid te nemen van wat was en aandacht te geven aan wat werkt voor jullie.

Daarna gaan we praktisch aan de slag met de gebieden in jullie relatie die je wilt verbeteren of wilt versterken. Je kunt hierbij denken aan: intimiteit/seksualiteit, taakverdeling, aandachtsverdeling, opvoeding en ouderschap, keuzes maken in wat jullie belangrijk vinden en waar jullie tijd aan willen besteden en hoe zorg je dat er voor jullie beiden ruimte is voor ontwikkeling en eigen sociale contacten. Ik doe dit via een programma dat aangepast is op jullie behoeften en aandachtspunten.

Wat levert dit jullie concreet op?
In dit arrangement zetten we een aantal stappen. Eerst verkennen wat jullie als stel juist leuk maakt, en waar jullie struikelblokken liggen en wat je anders zou willen. Met dit overzicht als startpunt krijgen we duidelijk wat jullie beter of anders willen in jullie relatie, in je gezin en in en met je omgeving. Er is aandacht en ruimte voor het benoemen van oude beelden en hoe jullie de veranderingen in jullie leven ervaren. Zo bouwen we samen aan een nieuw beeld van jullie relatie in de toekomst en hoe jullie dit kunnen bereiken. We doen dit aan de hand van de aandachtsgebieden die jullie willen verbeteren en gaan hiermee concreet aan de slag. Hierbij krijg je inzicht in elkaars belevingswereld en veel praktische manieren om samen in gesprek te gaan en tot oplossingen te komen die voor jullie beiden passen en voldoening geven. Tot slot bespreken we hoe jullie zelf met de opgedane kennis en tips verder kunnen om jullie “nieuwe” relatie te behouden en aan te passen wanneer jullie situatie verandert.

Ik werk met een aantal bekende en bewezen methoden, zoals de ACT (Acceptance and Commitment Therapy), verliesbegeleiding, gesprekstechnieken en systemisch werken. Daarnaast gebruik ik mijn kennis als specialist op het gebied van seksualiteit, relaties en gezinnen. Ik werk met aandacht, humor en gevoel en ga altijd uit van jullie eigen kracht en mogelijkheden.

Ook in dit arrangement hebben we binnen 3 maanden na het laatste gesprek nog een keer een gesprek (telefonisch of Skype) om door te nemen hoe het gaat en waar jullie nu staan als stel. In dat gesprek kunnen jullie je vragen kwijt en worden jullie ondersteund met tips.

Hoe ziet het arrangement eruit

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 5 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 595,-

Laat leeg

Verwerking

Hebben jullie samen een heftige periode achter de rug?

Heb je nog regelmatig momenten dat je terugdenkt aan die heftige gebeurtenis of zijn de gevolgen daarvan nog dagelijks merkbaar? Roept dit emoties op die je belemmeren? Heb je het gevoel dat dat invloed heeft op je relatie, je gezin en kind(eren)? Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie minder intiem dan je zou willen? Worstel je met het gevoel niet te kunnen voldoen aan alle verwachtingen als vader/moeder, partner, werknemer, vriend(in)?

Stel je voor dat…
… je een manier hebt gevonden om om te gaan met de heftige gebeurtenissen en veranderingen in jullie leven en je de toekomst weer met vertrouwen tegemoet gaat. Dat je een nieuwe balans gevonden hebt in je relatie, waarin je je vertrouwd en energiek voelt en het gevoel hebt het weer helemaal samen te doen. Dat je weet wat jullie samen belangrijk vinden en dat je weer echt blij bent met elkaar én jullie veranderde leven.

Hoe kan ik jullie helpen dat te bereiken?
Ik geef aandacht aan jullie en jullie verhaal en helpt jullie samen de volgende stap te zetten. Er is ruimte voor de grote gebeurtenissen in jullie leven en welk effect dit heeft op jullie relatie en de relatie met jullie omgeving. Er is tijd om stil te staan bij wat was om zo ruimte te maken voor wat werkt voor jullie in het hier en nu en in de toekomst.

Daarna gaan we aan de slag met de gebieden in jullie relatie die je wilt verbeteren of wilt versterken. Je kunt hierbij denken aan: intimiteit/seksualiteit, taakverdeling, aandachtsverdeling, keuzes maken in wat jullie belangrijk vinden en waar jullie tijd aan willen besteden, hoe zorg je dat er voor jullie beiden ruimte is voor ontwikkeling en eigen sociale contacten. Ik doe dit via een programma dat aangepast is op jullie behoeften en aandachtspunten. Je leert vaardigheden waarmee jullie je relatie simpel, energiek en licht kunnen houden, ook na het traject van BIJ JOU.

Wat levert dit jullie concreet op?
In dit arrangement is er expliciet tijd en aandacht om ervaringen uit het verleden te verwerken èn afscheid te nemen van hoe het samen was voor de komst van jullie kind(eren). Ervaringen of belevenissen uit jullie verleden kunnen een grote impact hebben. Dan helpt het om de tijd te nemen om daar bij stil te staan, en de gevoelens die daarbij horen er te laten zijn. Door deze ruimte te geven, ontstaat er daarna ruimte om samen te gaan bouwen.

Op basis van jullie wensen bouwen we aan een nieuwe gezamenlijke invulling van jullie leven. De struikelblokken die jullie tegen zijn gekomen zijn nu scherp in beeld en jullie hebben geleerd hoe daarmee om te gaan. Ook werken jullie samen actief aan oplossingen voor de zaken die niet lekker lopen, op een manier en naar een doel waar jullie allebei blij van worden. Je leert vaardigheden om moeilijke perioden samen aan te kunnen.

In dit arrangement werk ik met een aantal bekende en bewezen methoden, zoals de ACT (Acceptance and Commitment Therapy), verliesbegeleiding, familieopstellingen en systemisch werken. Daarnaast gebruik ik mijn kennis als specialist op het gebied van seksualiteit, relaties en gezinnen. Ik werk met aandacht, humor en gevoel en ga altijd uit van jullie eigen kracht en mogelijkheden.

Ook in dit arrangement hebben we binnen 3 maanden na het laatste gesprek nog een keer een gesprek (telefonisch of Skype) om door te nemen hoe het gaat en waar jullie nu staan als stel. In dat gesprek kunnen jullie ondersteund worden met tips en is er ruimte voor vragen.

Hoe ziet het arrangement eruit

 • Telefonisch contact om te kijken of dit arrangement past bij jullie vraag/behoefte.
 • 8 gesprekken met jullie beiden.
 • Follow up gesprek per telefoon of Skype.

Prijs voor 2 personen 895,-

Laat leeg

Vip-dag

Liever snel resultaat? Geen voorbereiding thuis en in één dag weer volledig op elkaar aangehaakt. Met de VIP-dag maken jullie een start om met hernieuwde energie en een haalbaar plan het samen weer leuk te hebben en te houden! Tijdens deze VIP-dag geven we aandacht aan de grote verandering(en) die jullie in je relatie meemaken na de komst van jullie kinderen. Ook kijken we naar jullie sterke kanten als stel en de punten waar jullie apart van elkaar en samen dingen anders in willen. Het tweede deel van de dag zal gaan over de toekomst. Hoe wil je dat jullie relatie en jullie veranderde leven eruit gaat zien? Welke overeenkomsten hebben jullie hierin en hoe gaan jullie deze ambitie samen bewerkstelligen?

Onderwerpen als seksualiteit, tijd samen of juist alleen, opvoeden of contact met je gezin en familie kunnen aan bod komen.

Na deze dag ga je naar huis met nieuwe energie, een frisse blik op je relatie en jullie toekomst samen en een concreet plan hoe jullie die relatie vorm geven en onderhouden. Na 2 weken hebben we persoonlijk contact via telefoon of Skype om door te nemen wat er goed gaat en om eventueel aanvullende adviezen te geven.

Prijs 997,- voor 2 personen, inclusief luxe lunch

Hoe gaan we van start

Als je wilt weten of BIJ JOU wat voor je kan betekenen dan hebben we eerst een telefonisch contact waarin ik met je kijk of BIJ JOU past bij jullie vraag en waarin ik een inschatting maak van het aanbod wat bij jullie past.

Als eerste maken jullie een keuze voor een van de drie arrangementen of de VIP-dag. Voor de VIP-dag is geen verdere voorbereiding nodig. Voor de andere arrangementen ontvangen jullie, indien passend, een digitale vragenlijst die jullie apart van elkaar of in overleg met elkaar kunnen invullen.

Jullie sturen de vragenlijst voorafgaand aan het eerste gesprek terug zodat ik deze door kan nemen. Deze vragenlijst is het startpunt van het eerste gesprek. Van hieruit bekijken we welke punten voor jullie belangrijk zijn en waaraan we gaan werken. Ook bespreken we hoe het plan voor de komende gesprekken eruit gaat zien, en plannen we de volgende gesprekken in.

Het eerste gesprek duurt hierdoor vaak iets langer dan de daaropvolgende gesprekken (± 70 minuten). Een volgend gesprek bij BIJ JOU duurt 60 minuten.

Komt BIJ JOU ook aan huis?

Moeite met het vinden van een oppas? Liever gesprekken vanuit je eigen vertrouwde huiskamer? Het is ook mogelijk om de gesprekken bij jullie thuis te voeren. Hiervoor gelden aangepaste tarieven, afhankelijk van jullie woonplaats.

Ook is het mogelijk een deel van jullie gesprekken via Skype te voeren.